53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

Внаслідок проведення бойових дій на значній території нашої країни, постійних ракетних ударів, руйнування транспортної інфраструктури, небезпеки логістичних шляхів доставки, повністю зупинились або знаходяться під окупацією вітчизняні виробники хімічних реагентів, які не можуть працювати та постачати підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства України реагентів для водоочищення, в тому числі і КП «Вінницяоблводоканал».

Варіантом виходу з критичної ситуації з поставками реагентів є забезпечення підприємства імпортними реагентами європейського виробництва, проте реалізації цього завдання перешкоджає відсутність фінансової спроможності здійснювати закупівлі імпортних реагентів, які працюють виключно за умови стовідсоткової оплати, а також проблеми з логістикою та транспортом.

В зв’язку з вищевикладеним, нашим підприємством проведено листування, низку зустрічей та переговорів із міжнародними організаціями як Міжнародним Комітетом Червоного Хреста в Україні, Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, іншими виробниками, постачальниками обладнання та матеріалів, про можливість надання фінансової та гуманітарної допомоги КП «Вінницяоблводоканал». Ці заходи є вкрай важливими для стабільної роботи підприємства в умовах складної фінансово-економічної ситуації нашого підприємства, яке стабільно працює в умовах воєнного стану та допоможуть сформувати критичний запас реагентів, які використовуються в технології очистки води з поверхневого відкритого джерела річки Південний Буг, а також насосного обладнання, запірної арматури та інших матеріалів.

Наразі інформуємо про підписання Меморандуму про взаєморозуміння з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста щодо Програми фінансової допомоги КП «Вінницяоблводоканал» з придбання реагентів терміном на три місяці. Міжнародний Комітет Червоного Хреста - це всесвітня організація, основною задачею, якої є гуманітарна місія, яка полягає в захисті життя та гідності постраждалих у збройних конфліктах та допомога цивільному населенню.

Від імені Комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» висловлюємо глибоку повагу та подяку Міжнародному Комітету Червоного Хреста в Україні.

Слава Україні!

22042022 1 22042022 2 

Будні підприємства

Подачa показників лічильників

Малюнки дітей

На сайті 96 гостей та 0 користувачів