53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

23 квітня по 27 квітня 2018 року в рамках проведення Тижня охорони праці на виробничій базі КП “Вінницяоблводоканал” відбувся конкурс на звання “Кращий електрогазозварювальник 2018 року” серед працівників структурних підрозділів підприємства.

Мета конкурсу — підвищення кваліфікаційного рівня електрогазозварювальників в процесі ремонту мереж водогонів та каналізації, проведення профілактичних робіт устаткування, обладнання, машин та механізмів. Зварювальник — дуже потрібна та відповідальна професія. Професіонал повинен знати електротехніку, технологію плавлення металів, властивості газів, методи та принципи дії використовуваних агрегатів і устаткування.

Учасниками конкурсу стали електрогазозварювальники, яких рекомендували керівники структурних підрозділів КП “Вінницяоблводоканал”. До участі у фіналі конкурсу були допущені кандидати, які виконали всі конкурсні завдання і набрали найбільшу кількість балів за результатами.

Конкурс складався з двох завдань: теоретичного та практичного. Першим завданням були тестові питання, другим — виконання зварювання двох пластин одностороннім суцільним швом без скосу кромок у нижньому положенні, з дотриманням правил техніки безпеки.

Під час конкурсу члени оргкомітету оцінювали правильність вибору технологічного процесу, якість підготовлених заготовок та дотримання техніки безпеки під час виконання робіт.

Переможцем конкурсу “Кращий електрогазозварювальник”, який зайняв І-е місце став ДОЦЕНКО Юрій Вікторович (РМЦ);

ІІ-е місце поділили між собою ВАДОВСЬКИЙ Сергій Миколайович (РМЦ) та ОЦУПОК Віктор Анатолійович (РМЦ);

ІІІ-е місце зайняв ВАСИЛИШИН Юрій Дмитрович (НСК). Переможців конкурсу “Кращий електрогазозварювальник” було нагороджено дипломами, грамотами та грошовими преміями.

Будні підприємства

Подачa показників лічильників

Малюнки дітей

На сайті 69 гостей та 0 користувачів