53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

ukr vodokokanalekologia logoЧерез військове вторгнення РФ на територію України було знищено та пошкоджено велику кількість об'єктів цивільної інфраструктури, в тому числі об'єктів водопостачання та водовідведення. Внаслідок чого підприємствам ВКГ терміново потрібна була матеріальна та фінансова допомога.

КП “Вінницяоблводоканал” одним з перших відгукнулось на звернення Асоціації “Укрводоканалекологія” щодо надання допомоги підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства, нашим колегам, які найбільше постраждали від нищівних ударів російської військової агресії. На рахунок, відкритий Асоціацією для гуманітарної допомоги, наше підприємство перерахувало більше 260 тисяч гривень.

- Наш колектив із розумінням віднісся до звернення Асоціації “Укрводоканалекологія” про надання допомоги нашим колегам, адже забезпечення населення питною водою, особливо в умовах воєнного стану — є одним із найважливіших і пріоритетних завдань влади на місцях, - сказав в.о.начальника КП “Вінницяоблводоканалу” Дмитро Кістіон. - Нам вдалося зібрати більше 260 тисячі гривень грошових коштів для фінансової допомоги водопостачальним підприємствам, перерахувавши свій одноденний заробіток за березень місяць на рахунок “Укрводоканалекологія”, виявивиши таким чином підтримку своїм колегам, за що я дуже вдячний нашим працівникам!

grudfos logo - Також хочу зазначити, що в плані надання гуманітарної допомоги нашим підприємством було здійснено доставку сучасного насосного обладнання, отриманого від одного з найбільших європейських виробників насосного обладнання фірми GRUNDFOS”, (Данія) на допомогу водоканалам Харківської, Житомирської, Сумської та Донецької областей, - зазначив керівник КП “Вінницяоблводоканал” Дмитро Кістіон.

КП “Вінницяоблводоканал” залишається надійним виробником і постачальником послуг, надійним партнером та долучається до активної волонтерської діяльності. У цьому нам допомагає співпраця з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, ЮНІСЕФ, благодійними міжнародними організаціями та усіма небайдужими до долі України!

Малюнки дітей

На сайті 48 гостей та 0 користувачів