53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

КП “Вінницяоблводоканал” здійснює цілодобовий контроль за якістю води. Для прикладу, вода джерела водопостачання контролюється кожні 2 години, а питна вода з РЧВ (резервуарів чистої води) щогодини. Крім того, вода перевіряється на кожному етапі очищення. Для кожного етапу своя періодичність контролю та свій перелік показників.

Мікробіологічний аналіз здійснюється по 5 основних показниках (загальне мікробне число, загальні коліформи, E. coli, ентерококи, коліфаги). Аналіз на наявність гепатиту А на водоканалах не роблять. Такі досліджень проводять лише у спеціалізованих лабораторіях у разі наявності підстав.

В зв'язку з захворюваннями на вірусний гепатит А у нашому місті, якість води КП “Вінницяоблводоканал” була перевірена двома лабораторіями: лабораторією ДУ “Вінницький ОЦКПХ МОЗ” та лабораторією ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Проведено дослідження води джерела водопостачання в районі водозабору, питної води з усіх РЧВ (резервуарів чистої води) та води з централізованої мережі в різних районах міста.

Наразі ми отримали інформацію від Виконавців досліджень. За результатами санітарно-вірусологічних досліджень РНК гепатиту А та Антигену гепатиту А не виявлено. Збудник інфекційної хвороби відсутній в усіх пробах: від джерела водопостачання до мережі міста.

Малюнки дітей

На сайті 40 гостей та 0 користувачів